Gyorskötő aljzatkiegyenlítő, ha idő hiányában van

Másnap már burkolni kellene? Nem probléma, válassza a Mapei új gyorskötő aljzatkiegyenlítőjét!

A 2013-ban piacra kerülő ULTRAPLAN ECO 20 aljzatkiegyenlítő egyaránt hordozza az ULTRAPLAN család és a Mapei környezetbarát ECO termékeinek előnyeit.

Igazi öszvér különlegesség az egyik legifjabb Mapei termék, az ULTRAPLAN ECO 20, mert az ULTRAPLAN család mellett tagja az ECO termékek egyre szélesedő körének is! EC1 R Emicode-dal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezetre káros anyagok kibocsátása gyakorlatilag nulla! A Mapei ezzel is óvja a termékeit használó szakemberek egészségét. Másodsorban a burkolatot használó megrendelők is probléma nélkül élvezhetik új felületeik előnyeit.

Az ULTRAPLAN ECO 20 kiegyenlítő anyagunkat, környezetbarát tulajdonságai kiemelten alkalmassá teszik kórházakban, iskolákban, óvodákban történő felhasználásra.

Milyen további előnyei vannak az ULTRAPLAN ECO 20-nak?

20 N/mm2-es nyomószilárdsága miatt alkalmas nagy igénybevételnek kitett felületeken, mint pl.: bevásárló központok, hotelek, színházak. Ugyanakkor nem jelent problémát az sem, ha egy használatban lévő családi ház nappaliját kell kiegyenlítenünk és újraburkolnunk, hiszen az ULTRAPLAN ECO 20 gyors kötésének köszönhetően már 3-4 óra múlva járható felületet biztosít.

Normál környezeti körülmények között (20 °C körüli hőmérséklet, 50 % körüli páratartalom) pedig mindössze 24 órát kell várakoznunk a hidegburkolatok fektetése előtt!

A termék 1-10 mm-es vastagságig alkalmazható, amit finom szemcsemérete határoz meg. Bekeverve egy hígan folyós, nagyon könnyen teríthető anyagot kapunk, ami a szétosztályozódásra abszolút nem hajlamos. Ezt az is bizonyítja, hogy több mint 100 m-es távolságra szivattyúzható.

Vízzel való keverési aránya 5,5 – 5,75 literig változtatható. Ez megkönnyíti az anyag vékony és vastagabb rétegben történő felhordását.

A Mapei mérnökei, bővítve egy már régóta jól működő termékcsaládot, ismét egy könnyen és általánosan felhasználható, kedvező árú, biztonságos megoldást adó terméket állítottak elő. Mindezt úgy sikerült kivitelezniük, hogy a szakemberek munkájának könnyítése, egészségünk védelme lebegett a szemük előtt. Az ipari tesztek és saját tapasztalataink alapján bizton állíthatjuk, hogy aki kipróbálja az ULTRAPLAN ECO 20-at, az a nap végén elégedetten dőlhet hátra!

Összefoglalva még egyszer, mit tud az ULTRAPLAN ECO 20 aljzatkiegyenlítő?

  • károsanyag kibocsátás gyakorlatilag nulla
  • nagy igénybevételre alkalmas
  • 3-4 óra múlva járható
  • 24 óra múlva burkolható
  • könnyen teríthető

mapei.com