Vakolati kopás ellen

Új generációs Thermotek Facade Paint homlozatfesték

Eső elleni védelem már 20 perc elteltével a Quick Rain techológiának köszönhetően.

Hosszabbítsa meg az építkezési, felújítási szezont a PPG Trilak Kft. újonnan kifejlesztett Thermotek homlokzatfestékével.

A Thermotek Facade Paint egy olyan homlokzatfesték, amely innovatív Quick Rain technológiájának köszönhetően kimagaslóan gyors esőállóságot biztosít. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi a generálkivitelezők, építési vállalkozók és festők számára, hogy az év bármely napján magabiztosan ütemezzék kültéri projektjeiket.

Mivel a kiszámíthatatlan időjárási körülmények mind a professzionális, mind a lakossági felhasználók számára megnehezítik a homlokzati munkák megtervezését, a PPG Trilak Kft. a korábban már elérhető és népszerű Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzati termékei mellé idén ősszel olyan új fejlesztésű terméket vezetett be, amely a felhordást követően mindössze 20 perc elteltével már esőálló. A Thermotek Facade Paint további előnye a többi homlokzatfestékhez képest, hogy már 2°C-on felhordható, és egészen 30°C-ig végezhetők vele a festési munkálatok, így a termék szinte egész évben alkalmazható.

Egyedülálló tulajdonságait a hagyományos homlokzatfestékeknél gyorsabb filmképződés eredményezi, amely a Quick Rain technológiával készült kötőanyagoknak köszönhető.

A terméket a tökéletes fedés érdekében

két rétegben kell felvinni a megfelelő módon előkészített és a gyártó által javasolt Héra® Falfix mélyalapozó megfelelő hígításával lealapozott homlokzatra. Ez biztosítja, hogy a festeni kívánt felület szívóképessége egyenletes legyen, megakadályozva a foltok és fényfoltok kialakulását. A Thermotek Facade Paint akrilát diszperziós homlokzatfesték felhordása történhet ecsettel vagy homlokzati hengerrel, illetve festékszóró géppel is, amelynek segítségével nagy felületek festése is kényelmesen és gyorsan kivitelezhető.

A festék egy rétegben megközelítőleg 8 négyzetméterre elegendő literenként. A homlokzatfesték alkalmazásával egy olyan matt felületet képezhetünk, mely az időjárási körülményekkel szemben rendkívül ellenálló.

A termék elérhető, illetve rendelhető az ország legtöbb festékboltjában, ahol színkeverőgépen több száz színben színezhető is. Az aktuális trendeknek leginkább megfelelő, magas színtartóssággal és fényvédelemmel rendelkező színek kiválasztásában a kifejezetten a Thermotek, Thermotek Dryvit és Héra homlokzatfestékhez és vakolatokhoz kifejlesztett PPG Voice of Color homlokzati színkártya nyújt segítséget.

forrás: proidea.hu